Rólam

Korán kialakult bennem a vágy, hogy emberekkel foglalkozzam. Így terelődtem a szociális, pszichológiai tanulmányok felé. Főként az összefüggések, családi rendszerek, párkapcsolati játszmák kötötték le a figyelmemet. Mindezek mellé lépett egy különleges látásmód is.

A későbbiekben pedig, amikor megszületett két gyermekem egyre jobban a gyermekáldás, a várandósság iránt kezdtem érdeklődni. Így született meg bennem az elhatározás, hogy ismereteimet kibővítsem az ELTE PPK karán tanulható másoddiplomás perinatális szakatanácsadó szakkal. 

A perinatális, azaz a szülés körüli időszak tudománya rávilágított a mélyen húzódó összefüggésekre. Kezdve az egyén születésétől – szüleivel való kapcsolatán át – a nővé válás útján szerzett konfliktusain – túl a párkapcsolatok konfliktusán – a terméketlenség, vetélés problémáin keresztül – a várandóssági tüneteken át, a nehéz szülésig, és azon túl a baba nehéz születése, alvása, has fájósága, evése, csillapíthatatlan sírásáig stb.

Közben egyre több hírt kaptam azokról a babákról, akik ugyan jönnének, de az érkezésükhöz a szüleiktől várnak még valamit.

A komplex holisztikus látásmóddal lényegre törően megláttatom a hozzám fordulókkal életük rejtett összefüggéseit, gyermekáldásuk elmaradásának okait, párkapcsolataik hiányosságait, betegségük kialakulásának okát, gyermekük viselkedésének miértjeit.

Szívesen segítek Neked is!

Képzettségeim:

PTE - BTK szociális munkás szak

ELTE-PPK perinatális szaktanácsadó szak

Gyászcsoportvezető képzés