Ahogy születsz, úgy élsz!

Az Ahogy születsz, úgy élsz című előadást 2011.-ben készítettem az akkori Születés Hete rendezvényre. A 4 év alatt 4000-en olvasták el. 2015. tavaszán kicsit átírtam, és három hét alatt 50.000-en olvasták el, és rengeteg levelet, kérdést kaptam. Ebből arra következtetek, hogy mára egyre több embert érint meg a saját születésének és szülésélményének a témája, egyre többen kíváncsiak az akár évek óta cipelt kérdéseiknek (a miérteknek) a megválaszolására.

Kínálatomban lehetőség nyílik arra, hogy személyre szabottan értelmezést kaphasson:

·         Vetélések – petevezetéki és hasüregi terhesség, 12. hét előtti és utáni magzat visszafordulás.

·         A várandóssági tünetek értelmezése – a teljesség igénye nélkül – szédülés, hányinger, hányás, erős terhességi csíkok, ödéma, visszerek, hüvelyi visszerek, vérzések, méhszájsérülések, placenta praevia, húgyúti gyulladások stb.

·         A magzat megbetegedései – RH összeférhetetlenség, fertőzések, retardáció, stb.

·         Problémás szülés – nem tápláló méhlepény, halvaszülés, koraszülés, túlhordás

·         A gyermek fekvése – farfekvés, harántfekvés, előreesett köldökzsinór, nyak köré tekeredett köldökzsinór, váll elakadás

·         Komplikációk – méhrepedés, méhnyakrepedés, hüvelyrepedés, gátrepedés, idő előtti placentaleválás, idő előtti burokrepedés.

·         Orvosi beavatkozások – vákuum, fogó, császármetszés

·         Szoptatási gondok – ha az anyának nincsen teje, ha nem tud szoptatni az anya, van tej, mégsem szopik a baba, a mellbimbó rendellenességei, a mellbimbó sérülései, mellgyulladás stb.

·         Gyermekágyi időszak – babyblues, szülés utáni depresszió

·         A baba első hónapjai – duzzanatok a fejen, sárgaság, hasfájás, bölcsőhalál.

Lehetőség van arra, hogy a fenti témákból adódó kérdések személyre szabottan megválaszolásra kerüljenek, a születési, elakadási képek értelmeződjenek.

E-mailben lehet személyesen időpontot egyeztetni. A tanácsadás 25 perces, mely online, skype-on történik és 3700 Ft. 

Jelentkezés módja:

E-mailben való bejelentkezés, Időpont kiválasztása.

A bejelentkezés után küldök egy kérdéssort, melyet kitöltve kérek visszaküldeni, hogy hatékonyan felkészülhessek a beszélgetésre. Továbbá ekkor fogom küldeni a díjfizetéshez szükséges banki adatokat.

A díj elutalásával válik az időpont aktívvá.

A gyermekáldás témájában a termékenységi zavarokra és vetélésre vonatkozó kérdések megválaszolására a Vár Rád a Baba programban van lehetőség. Feltárulnak az okok, hogy a baba miért nem érkezik vagy miért fordult vissza, mit szeretne szüleitől. Ez a témakör nem választható a 25 perces kínálatból.